×
Webbdesign/Webbutveckling i Malmö
En del av kommunikationssamarbetet

Våra tjänster

Hemsidor

Är ni nöjda med er hemsida? Känns den modern och up-to-date? Fungerar den bra på mobila enheter? Hamnar ni högt på söklistorna? Orkar ni hålla hemsidan uppdaterad?

Eborn Interactives Core business är att bygga hemsidor. Till företag och som underkonsult åt kommunikationsbyråer och reklambyråer. Vi bygger moderna webbsajter med den senaste tekniken. Sidan ska kännas up-to-date, vara lättnavigerad och väl strukturerad. Vidare ska det inte vara krångligt att hålla sajten uppdaterad. Det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att uppdatera innehållet. Detta är mycket viktigt för att sajten ska förbli levande. Eborn Interactive använder därför WordPress och publiceringsverktyg. WordPress är ett mycket användarvänligt publiceringsverktyg men kan trots detta ställa till problem för den otekniska användaren. Därför nöjer vi oss inte med WordPress standardfunktionalitet för uppdatering utan vi bygger skräddarsydda lösningar för just ditt företags uppdateringsbehov. Skulle du sedan trots enkelheten ändå glömma hur du uppdaterade en viss del av innehållet, så erbjuder vi även en personlig supportsida där hjälpfiler i form av instruktionsfilmer, skärmdumpar och annan dokumentation, specifikt anpassade för just er hemsida, alltid finns tillgängliga. Allt för att administrationen av sajten ska fungera så bra som möjligt. Givetvis går det såklart även att ringa eller mejla om några frågor skulle dyka upp.

Vårt erbjudande inkluderar:

 • Modern webbdesign
 • Responsiv design (designen anpassad för dator och mobila enheter)
 • Retina Ready. Grafik och bilder anpassade för högupplösta skärmar
 • WordPress som publiceringsverktyg (CMS)
 • Skäddarsydd sajtstruktur
 • Skräddarsydda innehållsorienterade uppdateringslösningar efter företagets unika behov
 • Besöksstatistik via Google Analytics
 • Bakåtkompabilitet mot äldre webbläsare
 • Utökade säkerhetsåtgärder mot attacker från hackare
 • Utökad SEO (sökoptimering) som tilläggstjänst
 • Personlig supportsida med hjälpfiler (filmer, skärmdumpsserier och pdf-filer) hur ni uppdaterar er hemsida
 • Fri support via telefon och e-post

Färdiga teman – nej tack!

Eborn Interactive bygger alltid sina wordpress-hemsidor från grunden och utgår aldrig från något färdigt tema. Ett färdigt tema kan vara en bra lösning för den som snabbt vill få upp en hemsida för en billig penning men är man seriös med sin hemsida tycker vi det är en dålig lösning. Ett färdigt tema är byggt för att man själv ska kunna anpassa och bygga upp sin sida efter ens behov utan att behöva kunna skriva någon kod. Baksidan med denna approach blir att man ofta får mycket mer än vad man har behov av vilket gör hemsidan betydligt krångligare att administrera och hålla uppdaterad än vad den borde vara. Sällan får man heller exakt vad man vill ha utan man får vara beredd att kompromissa med de lösningar som erbjuds. Det är därför vi undviker färdiga teman, för att kompromisslöst kunna ge en hemsida, skräddarsydd helt efter varje kunds unika behov och önskemål.

Däremot, har ni redan en hemsida idag som bygger på ett färdigt tema så är det inget hinder för oss att hjälpa er till en bättre upplevelse, oavsett om det handlar om ren styling till nya funktioner etc.

Sajtrenoveringar

Det kanske är så att du redan har en WordPress-hemsida men känner att du inte är helt nöjd med den. Kanske känns den inte längre modern och du skulle vilja ändra utseendet helt eller delvis. Eller är det saker kring sajten som du irriterar dig på. Funktioner du saknar etc. Då kanske en översyn av sajten precis vad du behöver. En “sajtrenovering” helt enkelt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Kostnadsfri översyn

Det kan ju vara saker du direkt irriterar dig på med din hemsida eller saker som du vet har slutat fungera som de ska eller rent kosmetiska förändringar som du önskar göra. Men det kan ju också finnas saker med din sajt, åtgärder du skulle kunna göra som du inte känner till som skulle kunna vara bra att åtgärda. Är din hemsida responsiv, dvs att den skalar sig för att se bra ut även på en mobiltelefon? Har du t ex kopplat på Google Analytics till din sajt så du kan få besöksstatistik? Eller hur säker är din sajt mot hackerattacker? Eller hur högt hamnar din sajt i google-sökningar? Vi erbjuder alla med en WordPress-sajt en kostnadsfri genomgång av er sajt där vi sedan kommer med förslag på åtgärder för att göra er sajt bättre, säkrare och mer attraktiv. Hör av er för en kostnadsfri översyn.

Banners

Eborn Interactive tar fram banners i Flash eller HTML5. Som underkonsult har vi gjort banners till många stora företag som t ex Microsoft, TDC, Solar, MSN, FL Smith, Svitzer, Maersk och Tetra Pak. Vi arbetar med programmerad animering istället för traditionell tidslinjebaserad. Detta effektiviserar versioneringen (ta fram olika format av bannern) betydligt vilket sparar både tid och pengar.

Se exempel på banners »