Våra tjänster

Hemsidor

Är ni nöjda med er hemsida? Känns den modern, snabb och up-to-date? Fungerar den bra på mobila enheter?  Orkar ni hålla hemsidan uppdaterad?

Eborn Interactives Core business är att bygga hemsidor. Till företag och som underkonsult åt kommunikationsbyråer och reklambyråer. Vi bygger moderna hemsidor med den senaste tekniken. Sidan ska kännas snabb, up-to-date, vara lättnavigerad och väl strukturerad. Vidare ska det inte vara krångligt att hålla sajten uppdaterad. Det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att uppdatera innehållet. Detta är mycket viktigt för att sajten ska förbli levande. Eborn Interactive använder därför WordPress och publiceringsverktyg. WordPress är ett mycket användarvänligt publiceringsverktyg men kan trots detta ställa till problem för den otekniska användaren. Därför nöjer vi oss inte med WordPress standardfunktionalitet för uppdatering utan vi bygger skräddarsydda lösningar för just ert företags uppdateringsbehov. Allt för att ni själva enkelt ska kunna hantera och uppdatera er hemsida.

Exempel på hur en uppdateringslösning kan se ut. Fler exempel här.

Vårt erbjudande

  • Hemsida med skräddarsytt tema helt anpassat efter era behov och önskemål. Ger mindre och mer överskådlig kod för snabbare sidladdning och förenklad utbyggnad av framtida funktioner
  • Skräddarsydd design, unikt anpassad efter er grafiska profil och hur ni önskar kommunicera ert budskap
  • Skräddarsydd anpassning för olika skärmar
  • Skräddarsydda innehållsblock unikt anpassade efter er design för superenkel och flexibel uppdatering och administration av hemsidan
  • Tillgänglighetsanpassning efter behov
  • Ingen inlåsning. Ni äger sidan och förbinder er inte till fortsatt samarbete med Eborn Interactive när väl sidan är klar
  • Fri support via telefon och e-post

Färdiga teman och sidbyggare * – nej tack!

Eborn Interactive bygger alltid sina WordPress-hemsidor från grunden och utgår aldrig från något färdigt tema eller någon extern sidbyggare *. Ett färdigt tema och externa sidbyggare * kan vara en bra lösning för den som snabbt vill få upp en hemsida för en billig penning men är man seriös med sin hemsida tycker vi det är en dålig lösning.

Ett färdigt tema/extern sidbyggare * är framtagna för att man själv ska kunna anpassa och bygga upp sin sida efter ens behov utan att behöva kunna skriva någon kod. Det låter kanske bra men baksidan med denna approach blir att man ofta får mycket mer än vad man har behov av vilket gör hemsidan betydligt krångligare att administrera och hålla uppdaterad än vad den borde vara när väl sidan är färdigbyggd. Sällan får man heller exakt vad man vill ha utan man får vara beredd att kompromissa med de lösningar som erbjuds.

Det krävs också en stor mängd kod för att bygga en lösning som sedan kan byggas upp utan kodkunskaper vilket kan göra hemsidan långsam och seg när man besöker den och även medföra säkerhetsrisker. Skulle man sedan vilja bygga ut hemsidan med funktioner som inte ryms inom vad temat/externa sidbyggaren * kan erbjuda kan det ofta vara mycket krångligt och bli kostsamt.

Det är därför vi undviker färdiga teman och externa sidbyggare *, för att kompromisslöst kunna ge en snabbnavigerad och lättadministrerad hemsida, skräddarsydd helt efter varje kunds unika behov och önskemål, både vad gäller funktionalitet och utseende.

Däremot, har ni redan en hemsida idag som bygger på ett färdigt tema/extern sidbyggare * så är det inget hinder för oss att hjälpa er till en bättre upplevelse, oavsett om det handlar om ren styling till nya funktioner etc.

Sajtrenoveringar

Det kanske är så att du redan har en WordPress-hemsida men känner att du inte är helt nöjd med den. Kanske känns den inte längre modern och du skulle vilja ändra utseendet helt eller delvis. Eller är det saker kring sajten som du irriterar dig på. Funktioner du saknar etc. Då kanske en översyn av sajten precis vad du behöver. En ”sajtrenovering” helt enkelt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Banners

Eborn Interactive tar idag fram banners i HTML5 (tidigare i Flash). Som underkonsult har vi genom åren gjort banners till många stora företag som t ex Microsoft, Arla, MSN, FL Smith, Maersk och Subaru. Vi arbetar med programmerad animering istället för traditionell tidslinjebaserad. Detta effektiviserar versioneringen (ta fram olika format av bannern) betydligt vilket sparar både tid och pengar.

Se exempel på banners

* Med externa sidbyggare menas t ex Elementor eller DIVI. WordPress har sedan en tid en egen variant av sidbyggare, Gutenberg. Denna använder vi i våra byggen eftersom lösningen är mycket flexibel och går att skräddarsytt anpassa efter varje kund unika behov och önskemål.