×
Webbdesign/Webbutveckling i Malmö
En del av kommunikationssamarbetet

Referenser

Man kan prata vitt och brett om vad man kan och hur duktig man är men den bästa reklamen är nöjda kunder. Och nöjda kunder kommer alltid vara det viktigaste för Eborn Interactive.

 

När vi har mycket jobb och de interna resurserna inte räcker till är det skönt att Eborn Interactive finns inom räckhåll. Ola har hjälpt oss med lite av varje och vi har alltid varit mycket nöjda. Han är noggrann snabb och trevlig, en bra combo helt enkelt.
Susanne Lindblad
Production Manager, F.E.W.
Sedan Ola har tagit fram den nya hemsidan åt inMoves har vi fått ett ordentligt lyft på hur sajten ser ut och fungerar. Diskussionen och samarbetet med Ola för att komma fram till bra lösningar och utseende går väldigt smidigt. Ola är kreativ, snabb och kommer med bra förslag på lösningar för att tillgodose ditt företags behov. Jag kan varmt rekommendera Ola om du har planer på att ta fram en ny hemsida.
Dan Bengtsson
Instruktör och ägare, InMoves Dance Company
Fantastiskt bra och snabb service! Eborn Interactive hjälpte oss få till den där sista touchen på vår hemsida som gjorde att den blev väldigt snygg och ser professionell ut.
Pamela Nunez
Wallgren Arkitekter
Eborn Interactive har blivit en självklar leverantör när det kommer till snygga och funktionella webblösningar, och också utformning av digitala presentationer och annat som vi vill ska ge ett proffsigt intryck. Genom Eborn Interactives väldesignade skräddarsydda lösningar sparar vi mycket tid och får många positiva kommentarer från våra intressenter. Tummen upp!
Anne A Marbrandt
VD, Nyföretagarcentrum Öresund
Ola är en programmerare som kan både design och programmering. Det gör att jag kan släppa detaljerna och lita på att det blir bra. Och bra blir det, jag är jättenöjd med min hemsida, www.fikondesign.se
Cajsa Fredlund
AD, Fikon Design
Ola på Eborn Interactive är en av våra favoritleverantörer. Flexibel, snabb och har stor förståelse för hur ett projekt bäst genomförs. Det vi designar dyker upp på skärmen pixel för pixel och hans goda förståelse för design hjälper till i alla våra projekt. Vi har även satt Ola i direktkontakt med en del kunder och de har bara goda saker att säga.
Niclas Schüler
Art Director / Grundare, Curt Design Studio
Vår nya hemsida skapades i ett utmärkt samarbete av Eborn Interactive och Fikon Design. I detta samarbete var Ola lyhörd för våra önskemål, samtidigt som han, med sina tekniska kunskaper och sitt sinne för kvalitet och detaljer, såg till att vi fick en estetiskt tilltalande hemsida, som fått mycket beröm av brukarna!
Kalli Klement
Förbundschef, Sveriges konstföreningar
Eborn Interactive har på ett föredömligt sätt hjälpt oss att förverkliga en professionell plattform för kommunikation mot våra brukare och som skyltfönster mot en nyfiken allmänhet. Det lyckade resultatet är frukten av god kommunikation och en stor lyhördhet för kundens önskningar och behov. Genom ett personligt och engagerat bemötande har vi hela tiden känt oss i trygga händer.
Rickard Deltinger
Rektor, Malmö Montessoriskola
Kungliga Svenska Aeroklubben var i behov av en attraktiv webbplats som skulle vara enkel att administrera. Eborn Interactive gav oss just detta! Ola var toppen att jobba ihop med och kom med bra idéer och lösningar på våra problem. Att alla leveranser skedde i tid och med god kommunikation vilket bara stärker bilden av att Eborn Interactive är en firma att lita på!
Hans Pålsson
Webbansvarig, Kungliga Svenska Aeroklubben
I Ola har vi oplevet vi en hjælpsom, engageret og pålidelig ressource, der med professionel stolthed har balanceret anbefalinger og leverancer. Ud fra vores krav og ønsker til design, funktionalitet og deadlines har Ola på alle måder indfriet vores forventninger med skræddersyede og brugervenlige løsninger.
Henrik Engelund
Adm. direktør, core:workers - Köpenhamn
Ola ska ha en stor eloge för det den hemsida han designat åt föreningen Werners Vänner. Hans kompetens på området är omfattande och hemsidan han skapat har visat sig utomordentligt uppskattad. Lovorden haglar. I samband med uppdateringar och i ansträngningarna med att hålla den levande har Ola dessutom välvilligt varit behjälplig när de tekniska kunskaperna om handhavandet sviktat. Eborn Interactive rekommenderas å det varmaste.
Gunnar Göransson
Sekreterare, Föreningen Werners vänner
Vi har genom åren med framgång anlitat Eborn Interactive till våra projekt. Eborn Interactive och Ola Eborn har visat stor hängivenhet och försett oss med expertis inom såväl grafisk form som teknisk utveckling.
Martín Prieto de la Fuente
Teknisk projektledare, Fuente Interactive Lab
Ola har hjälpt mig med diverse jobb kopplat till Triangelbolagets, och ett samarbete benämnt Easy Fibre, bägge hemsidor. Jobben alltid väl utförda och några gånger också med Easy Fibres danska part. När det gäller WordPress och vad som kan göras med denna plattform - Ola kan det mesta för att inte säga allt. Uppskattas!
Anders Nyman
VD, Triangelbolaget
Vi exporterar våra produkter till i princip hela världen och har kunder i nästan 70 länder. Oerhört spännande men också en utmaning. Vi behövde en överskådlig och lättnavigerad hemsida. Med en ren och tilltalande design och lättåtkomliga editeringsverktyg har vi idag en sida som uppfyller våra förväntningar med råge. Jätteviktigt är snabba svarstider och det har vi hos Eborn Interactive. Ola Eborn håller vad han lovar.
Ulla Billing
Sälj- och marknadschef, Presona AB
Awesome to work with. Incredibly organized, easy to communicate with, responsive with next iterations, and beautiful work.
Jon Woods
Director, 525 Graphic Design - London
As a brand new start-up company, with a very small budget, Eborn Interative managed to create a world class website. Ola worked intimately with us and realised our vision by creating an outstanding web design. We can only state how much praise we have received from friends, colleagues and customers since the launched the site. We highly recommend Ola and Eborn Interactive.
Jaan Oldin
CEO/Founder, GO Heli & Cat Skiing